Over mij

Ik ben Ton Stokkermans

Scheidingsadviseur en familie mediator. Zelf ben ik een aantal jaar geleden gescheiden na een relatie van bijna 25 jaar. Ik ben vader van twee mooie kinderen, een zoon en dochter. 

Ik wil jou weer perspectief op de toekomst geven.

Scheiden is een ingrijpende gebeurtenis

Scheiden is een ingrijpende gebeurtenis voor jou, je partner, maar zeker ook voor de kinderen. Het is ook een gebeurtenis waar de meeste mensen geen ervaring mee hebben wanneer het gebeurt. Dat heb ik zelf ook ondervonden. De beslissing om een punt achter je relatie te zetten is al ontzettend moeilijk. Maar wat dan….er kwam enorm veel op mij af. Waar ga ik wonen? Hoe gaan wij het regelen met de kinderen? 

Hoe sta ik er straks financieel voor en wat kan ik nog? Hoe ga ik met mijn ex-partner een manier vinden om afspraken te maken over alles? Je wil het beste voor de kinderen. Wij hebben destijds ook de hulp ingeschakeld van een specialist. Iemand die ons heeft begeleid door het hele traject. Ik heb dat als enorm waardevol ervaren. Dit is wat ik jullie ook gun. Afscheid nemen als partner en samen verder als ouders.

Rust & overzicht

Als scheidingsadviseur en mediator kan ik jou daarmee helpen. Mijn kracht ligt in de rust en het overzicht dat ik je kan bieden. De ervaring die ik heb, gecombineerd met diverse opleidingen die ik hiervoor heb gevolgd, geeft mij de bagage om jou te begeleiden tijdens de scheiding. Ik zorg dat jullie op een constructieve manier met elkaar in gesprek komen. Ik laat je zien wat de financiële gevolgen zijn en wat jouw netto besteedbaar inkomen is na de scheiding. Ik stel de kinderen centraal en stel een volledige ouderschapsregeling op dat voldoet aan jullie wensen en het beste biedt voor de kinderen. Ik geef je de informatie die nodig is om op al deze punten goede en passende beslissingen te nemen. En natuurlijk zorg ik dat alles op de juiste manier wordt vastgelegd.

Geef de regie tijdelijk uit handen, het geeft rust!

Hier sta ik voor

Een scheiding is een gebeurtenis die niet is afgerond nadat alles vastligt in afspraken. Het is een emotionele achtbaan met veel onzekerheden die vooral ook tijd nodig heeft. Mijn motivatie is om jou weer perspectief op de toekomst te geven. De blik vooruit. Afspraken waarmee je verder kunt en die je rust geven. Jouw relatie is beëindigd. Maar ervoor zorgen dat jij als ouder verder kunt en dat het kind centraal staat: Dat is waar ik voor sta.

Ik maak graag met je kennis

Ik begrijp dat er nog vragen kunnen zijn. Daarom werk ik altijd met een kosteloos kennismakingsgesprek. In dat gesprek zal ik uitleggen wat ik in jullie situatie kan betekenen en kan ik vragen van jullie kant beantwoorden.

2 + 6 =